WebDesign

“Wat van belang is voor alle bezoekers, is dat de website en het design

 gebruiksvriendelijk is”
ADRES Niemeyerruimte 31 2728 NA  ZOETERMEER
Website gemaakt met MAGIX
WebDesign
Goed webdesign is meer dan alleen een website in elkaar zetten. U wilt dat uw website er professioneel en verzorgd uitziet, kies dan voor WebBeheer & meer! Ook beschikt WebBeheer & meer! over de juiste kennis en creativiteit voor het uitvoeren van een passend design voor uw website.
Responsive WebDesign Wat is dat nu precies. Het gebruik van mobiel internet met de (mini)tablet en smartphone neemt razendsnel toe. Op al deze apparaten is het belangrijk dat uw website er netjes uitziet. En nog belangrijker dat de website op alle apparaten gebruiksvriendelijk is. Daar ligt de kracht van responsive websites. Een responsive website of webshop past zich aan aan de schermgrootte van uw laptop, tablet of smartphone zonder dat het een aparte website is. Dat is responsive webdesign. Over smaak valt te twisten  Verschillende mensen hebben verschillende voorkeuren  als het gaat om het design van een website. De een vindt dat het flitsender moet, de ander vindt dat een rustige website beter is. Ook al is het design van uw website nog zo mooi, toch kunnen er altijd bezoekers zijn die dit niet met u eens zijn. Gebruiksvriendelijk Wat van belang is voor alle bezoekers is dat de website en het design gebruiksvriendelijk is. De teksten én navigatie moeten goed leesbaar en duidelijk zijn voor de bezoeker zodat de gebruiker snel bij de juiste pagina’s kan komen. Het design moet overzichtelijk zijn.
Simpele en begrijpbare teksten Om ervoor te zorgen dat de bezoekers op uw website terugkomen, moeten wij ervoor zorgen dat de bezoeker tevreden is geweest met wat men op uw website aantreft. Door middel van de juiste inhoud op uw website kunnen deze doelen worden bereikt. Het WebDesign concept Webbeheer en meer! heeft als doel de website zo te optimaliseren dat bezoekers op uw website komen, blijven en het meest belangrijke, terugkomen. Het ontvangen van nieuwe bezoekers wordt onder andere behaald door gebruik te maken van een geoptimaliseerde zoekmachine. Door relevante informatie op uw website krijgen bezoekers informatie waar men naar zoekt. Onze WebDesign Wij maken samen met u de internetsite die u wilt. Hoe uitgebreider de site, hoe hoger de prijs. Een proffessionele website heeft u vanaf  € 395,00 exclusief btw. Toepasbaar voor uw bedrijf? Vraagt u zich af of deze ideeën op het gebied van webdesign ook toepasbaar zijn voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
ADRES Niemeyerruimte 31 2728 NA  ZOETERMEER
WebDesign

“Wat van belang is voor alle bezoekers, is dat de website en

het design  gebruiksvriendelijk is”

ADRES Niemeyerruimte 31 2728 NA  ZOETERMEER
WebBeheer  & meer! Voor een betaalbare en professionele internetsite
WebBeheer  & meer! Voor een betaalbare en   professionele internetsite
WebBeheer  & meer! Voor een betaalbare en professionele internetsite